Geen storing is jou te gek en je wil graag mensen helpen. De rol van servicemonteur installatietechniek is dan ook op jouw lijf geschreven!

In deze functie werk je op locatie, en verhelp je storingen in de installaties van onze klanten
Ook zetten we je in om advies te geven aan onze klanten over hun installaties en verbeteringen die ze door kunnen voeren aan bestaande cv, gas-, water-, sanitaire installaties.

Omdat we al jaren werkzaam zijn in deze markt hebben we een groot en divers klantenbestand. Daarnaast is de markt van installatietechnische installaties enorm in beweging en is er altijd volop te doen en te leren voor een servicemonteur installatietechniek.

We werken niet alleen aan CV-ketels maar ook aan luchtbehandelingsinstallaties, warmtepompinstallaties en zelfs aircosystemen.

Geen dag is hetzelfde

Een baan als servicemonteur installatietechniek is nooit saai. Geen dag is hetzelfde. De ene dag vervang je een CV-ketel of voer je onderhoud uit aan de installatie. En de andere dag ben je op zoek naar een storing waar nog niemand een oplossing voor heeft gevonden maar jij met jouw kennis zorgt dat het geregeld wordt.

Een mooie kans voor jou als servicemonteur om te laten zien wat je in huis hebt! Je spoort een storing op en je bepaalt of repareren mogelijk is. Als dit kan, voer je de reparatie zelf uit en geeft daarna de klant advies hoe de storing in de toekomst te voorkomen.

En wij dan?

Het draait bij ons draait het om jou! Jij moet lekker in je vel zitten, met goed materiaal werken, een fijne en handige bus hebben zodat je beslagen ten ijs komt en voldoende kennis in huis hebben en houden om de klus te klaren.

Saamhorigheid is van groot belang. Je hoort bij het team en daar werken we samen aan. Hard werken met elkaar en aantal keer per jaar iets leuks doen samen!

Concreet:

  • Een goed salaris (boven de CAO)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Installatietechniek
  • Een eigen werkbus, gereedschap en telefoon van de zaak
  • Geen uitzendbaan, maar een direct dienstverband

Neem direct contact met ons op als dit jouw baan is! Je komt rechtstreeks bij ons in dienst natuurlijk.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: Vanaf €3.100,00 per maand

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.